Menu
Your Cart

МиаЗоо новини RSS Feed

15 март С Beaphar Canishield срещу паразитите
gkostadinov 0 383
С Beaphar Canishield срещу паразититеЗа поредна година МиаЗоо ООД и холандският производител Beaphar са партньори в информационна кампания за превенция и контрол на външни паразити в първите топли месеци на годината, за да помогнат на десетки хиляди стопани на кучета да спестят проблеми с най-различни заболявания, пренасяни от бълхи, кърлежи и пясъ..
31 ян. НОВО - Стилен избор на купи за храна и вода
gkostadinov 0 500
anipro е с ново попълнение в продуктова линия аксесоари за куче и котка – купи, еднакво подходящи за суха храна, консерви и вода. МиаЗоо подбира специално за своите бизнес клиенти комбинации от материали и десени, с които предлага едновременно функционалност, удобство и стил.  Купите за вода и храна от серии Wood,  Marble и Hexagon са не просто пос..
10 ян. За децата, пчелите и животните с любов
gkostadinov 0 386
В последните дни на месец декември, МиаЗоо реши да подари един усмихнат, вълнуващ и ползотворен ден на децата на своите служители. Някои от децата посетиха работното място на родителите си и се запознаха с тяхната работа, а всички деца – и малки, и големи, участваха в детско коледно парти на тема „За децата, пчелите и животните с любов“. С него си ..
01 дек. НОВО  - 100% натурални лакомства от прясно месо
gkostadinov 0 513
НОВО  - 100% натурални лакомства от прясно месо  За всички наши клиенти днес за първи път представяме нова и изключително богата гама продукти в категория Лакомства под вече добре познатата собствена марка anipro. anipro REAL MEAT са 28 нови, висококачествени продукти от месо, с които предлагаме превъзходен вкус за кучета в разнообразие от видове, ..
15 септ. МиаЗоо ООД - партньор на Smart Pack в подкрепа на кампанията на бТВ Медиа Груп
Antonov 0 855
МиаЗоо участва в най-мащабната доброволческа инициатива в страната – „Да изчистим България заедно”, организирана в България от страна на bTV Media Group. С това нашият екип става част от глобалната инициатива Световният ден на почистване на планетата  ( World Clean Up Day),  в който през 2022 г ще участват 191 държави, милиони доброволци, правителс..
18 май Започна еко кампания CashOn!
admin 0 1066
По повод Световния Ден на Климата на 15-05-2022 г., компаниите МиаЗо ООД и и.Д. Сълюшън Къмпани ООД – изключителен представител на Smart Pack®, както и гражданска организация Обществен Център по Околна Среда и Устойчиво Развитие - Варна, обединяват усилия в полза на опазването на горите с кампания CashON. Инициаторите на кампанията от МиаЗоо си пос..
16 юни flexi Xtreme - най-здравият повод в света
admin 0 400
НОВO за първи път в България от flexi и МиаЗоо:Най-здравият автоматичен повод в света!МиаЗоо е първият вносител на новия продукт flexi Xtreme. flexi Xtreme предлага сигурност чрез технологията flexi® X11-Tape – по-здрава лента, която едновременно  осигурява по-голям комфорт по време на всички приключения благодарение на вградения еластичен елемент ..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност