Menu
Your Cart

Beaphar CaniComfort 60ml - успокояващ спрей за кучета с феромони

Beaphar CaniComfort 60ml - успокояващ спрей за кучета с феромони
Beaphar CaniComfort 60ml - успокояващ спрей за кучета с феромони

Успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort е просто и ефективно решение срещу прекомерно лаене, драскане, маркиране с урина, гризане на мебели. Предлага се в удобна опаковка от 60 мл. Идеален е за използване у дома, както и по време на пътуване. Напръсквайки леглото на кучето, то ще започне да се чувства значително по-спокойно. Може да помогне за намаляване на проблемно поведение.

Дългите пътувания и посещенията при ветеринари или развъдници могат да бъдат стресиращо изживяване за кучетата, така че пръскането на вътрешността на чантата за пренос и/или колата 15 минути преди потегляне ще се погрижи за комфорта на четириногото. Успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort използва феромони, които доказано успокояват кучетата. Съдържа феромон, който е разпознаваем моментално на тях. Той се произвежда естествено от женското куче, когато кърми малките си. 

Идеален е за ежедневна употреба, както и по време на фойерверки или партита. Всяко приложение трае до 5 часа. Подходящ е за от всички възрасти.

Как се използва успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort?

  • Напръскайте върху незабележима зона, за да проверите за устойчивост на цвета.
  • Напръскайте клетката за кучета и/или колата 15 минути преди употреба.
  • Напръскайте по всички предмети, които са в контакт с вашето куче, както и мебели и нови предмети, за да предотвратите нежелано поведение.
  • Може да помогне срещу маркиране, ако се напръска зоната, която кучето използва за това най-често.
  • Не пръскайте чанти или клетки за кучета, докато животното е вътре.
  • Не пръскайте директно върху кучето.


Предлага се в разфасовки от 30мл и 60мл

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност