Menu
Your Cart

Vet`s Best Breath Freshener 500мл вода за уста свеж дъх с мента и карамфил

Vet`s Best Breath Freshener 500мл вода за уста свеж дъх с мента и карамфил
Vet`s Best Breath Freshener 500мл вода за уста свеж дъх с мента и карамфил

Вода за уста за кучета Vet's Best Breath Freshener е незаменим помощник в поддържането на устната хигиена на вашия домашен любимец. Използва се изключително лесно, не изисква четкане и резултатите са превъзходни. Ефективно ароматизира и освежава дъха на четириногия ви приятел.

Вода за уста за кучета Vet's Best Breath Freshener е специално формулирана с натурални антибактериални агенти, които неутрализират източниците на лошия дъх. Може да се използва ежедневно, като се добавя към водата за пиене. Тя е чудесна, защото съдържа естествени съставки, в това число масло от мента и масло от карамфил.

Употреба: Достатъчно е само да добавете препоръчваната доза към питейната вода на кучето си. Правете това ежедневно.

Препоръки: Разклатете добре преди употреба. Добавете 1 чаена лъжица (около 5 мл) към водата за пиене на вашия домашен любимец. За най-добри резултати препоръчваме да комбинирате продукта заедно с Vet’s Best Dental Gel, за да осигурите максимална орална грижа. Добрата орална и дентална хигиена са важни за общото здраве на вашия домашен любимец, затова ви съветваме да посещавате ветеринарен лекар за преглед на зъбите веднъж годишно. Редовните прегледи ще помогнат да избегнете по-сериозни дентални проблеми.

Състав: пречистена вода, глицерин, монопропилен гликол, PEG 40 хидрогенирано рициново масло, калиев сорбат, ментово масло, сорбинова киселина, масло от здравец, аскорбинова киселина, масло от карамфил, хлорофилин меден комплекс ( E141).

Внимание: Само за животинска употреба, пазете далеч от деца. В случай на предозиране, незабавно потърсете ветеринарна консултация.

Безопасността при употреба при бременни животни и в период на еструс не е доказана. Ако състоянието на вашия домашен любимец не се подобрява или се влошава, спрете употребата на продукта и се консултирайте с ветеринарен лекар. Този продукт не е предназначен за лакомство или за лекарство за болест. 

Съхранение на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

Забележка: Нормално е цветът на продукта да се променя с времето. Това по никакъв начин не влияе на ефикасността му.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност