Menu
Your Cart

Vet`s Best Dental Finger Brush 5бр четка за зъби напръстник 5бр

Vet`s Best Dental Finger Brush 5бр четка за зъби  напръстник 5бр
Нов
Vet`s Best Dental Finger Brush 5бр четка за зъби напръстник 5бр

Силиконовата четка за зъби-напръстник Vet’s Best е с малки размери и е много удобна. С ергономичен дизайн и микрофибърна структура. Можете много лесно да я почиствате като я измивате след употреба и тя вече е готова за следващото ползване.

Задната част на четката за зъби-напръстник Vet’s Best е има малки подутинки, с помощта на които ще можете да масажирате венците. По този начин освен че ще ги почиствате, също и ще доставяте страхотно удоволствие на любимеца си.

 

Четка за зъби-напръстник Vet’s Best отстранява механично зъбната плака и предпазва от образуването на зъбен камък. За най-добри резултати използвайте ежедневно като част от рутинните хигиенни навици на домашния любимец. Натрупаните замърсявания лесно се отстраняват, освежава се дъхът и се предпазват зъбите от гниене.

Указания за употреба: Нанесете Vet’s Best Dental Gel Toothpaste върху силиконовия напръстник, четкайте зъбите на кучето, след което измийте с вода. Поощрявайте домашния си любимец, докато почиствате зъбите и го наградете след това. Ако се използва ежедневно, трябва да се смени след 12 седмици.

Внимание: Да се съхранява на място недостъпно за деца и домашни любимци. В случай на поглъщане незабавно се свържете с ветеринарен лекар.

 

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet's Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност