Menu
Your Cart

Vet`s Best Advanced Dental Foam 150мл дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил

Vet`s Best Advanced Dental Foam 150мл дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил
Нов
Vet`s Best Advanced Dental Foam 150мл дентална пяна с ензими, здравец, мента и карамфил

Дентална пяна Vet’s Best е с уникална ензимна формула, която е супер ефикасен помощник при поддържане на денталната хигиена. Отстранява плаката и предотвратява наслагванията, така предпазва от образуването на зъбен камък.

 

Дентална пяна Vet’s Best съдържа естествени съставки като екстракт от здравец, мента и масло от карамфил, които спомагат за почистване на зъбите и освежаване на дъха. Изключително лесна е за използване и не се налага да четкате с четка за зъби.

 

Начин на употреба: Нанесете от пяната върху зъбите и венците на домашния си любимец. Когато питомецът започне да я облизва, пяната ще почисти и най-трудно достъпните места в устата му.

 

Препоръки: Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете обилко с чиста вода. Дръжте далече от деца. Съхранявайте на хладни сухи места, при температура под 25о и далече от директна слънчева светлина.

 

Състав: пречистена вода, глицерин, монопропилен гликол, PEG 40 хидрогениран кастол, калиев сорбат, глюкозна оксидаза, масло от мента, аскорбинова киселина, масло от здравец, масло от карамфил, натриев хлорофил.

 

Внимание: Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв измийте обилно с вода. Пазете далеч от деца. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Затворете опаковката добре, когато не я и използвате.

 

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet's Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност