Menu
Your Cart

Vet's Best Dental Powder Dog 90гр дентална пудра за кучета с водорасли и Спирулина

Vet's Best Dental Powder Dog 90гр дентална пудра за кучета с водорасли и Спирулина
Vet's Best Dental Powder Dog 90гр дентална пудра за кучета с водорасли и Спирулина

Денталната пудра за кучета Vet’s Best е един лесен начин за поддържане на оралната хигиена на вашия домашен любимец. Съдържа натурални съставки като кафяви водоразли и спирулина. Действа почистващо и освежава дъха. Без никакви изкуствени добавки.

Дентална пудра за кучета Vet’s Best се препоръчва закучета нваършили 12-седмична възраст. Използва се веднъж дневно като се разпръсква върху храната на питомеца ви.

Препоръки: За да свикне животното по-лесно с вкуса на пудрата, започнете с малко количество от нея и постепенно увеличавайте.

Съдържание: кафяви водорасли, спирулина, бирена мая

Внимание: Безопасността при употреба при бременни животни не е доказана. Винаги осигурявайте прясна питейна вода. Дръжте далеч от деца. Не е за човешка консумация. Не се препоръчва на животни с проблем на щитовидната жлеза без консултация с ветеринарен лекар. Съхранявайте на сухо място, при температура до 25 градуса, далеч от слънчева светлина.

 

 

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet's Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Купи
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност