Menu
Your Cart

Vet`s Best Clean Teeth Finger Pads 50бр дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента

Vet`s Best Clean Teeth Finger Pads 50бр дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента
Vet`s Best Clean Teeth Finger Pads 50бр дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента

Дентални кърпички-напръстник Vet’s Best са удобна алтернатива на миенето на зъбите на кучето с четка. Осигуряват ефективен начин за поддържане на добра устна хигиена в случаи когато кучето не позволява да чекате зъбите му със стандартна четка. Използват се много лесно и безопасно. Те редуцират плаката и предотвратяват наслагванията, като заедно с това освежават дъха с аромат на мента. Предназначени са за еднократна употреба.

Дентални кърпички-напръстник Vet’s Best са специално проектирани, така че да позволяват на собствениците сами да се погрижат за оралното здраве на домашния си любимец. Така спестявате и дискомфорта за вашия питомец от воденето при ветеринаря.

За най-добри резултати използвайте ежедневно, леко разтривайте зъбите и венците в кръгови движения. Опаковката съдържа 50 овлажнени кърпички за пръсти за еднократна употреба.

Начин на употреба: Дайте на кучето си да помирише кърпичките, след това нежно почистете зъбите и венците с кръгови движения. Повторете с нова кърппичка, ако се налага. Почиствайте ежедневно за най-добри резултати.

Предпазни мерки: Извърляйте използваните кърпички с обикновения боклук. Не се опитвайте да ги перете. Използвайте само за животни. Избягвайте контакт с очите. Пазете далече от достъпа на деца и домашни любимци.

Съхранение: Дръжте на хладно сухо място, далече от директна слънчева светлина. Затваряйте добре опаковката след всяка употреба.

 

 

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet's Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност