Menu
Your Cart

Vet's Best Eye & Ear wipes 160бр почистващи кърпички очи/уши куче/коте 18 х 20см

Vet's Best Eye & Ear wipes 160бр почистващи кърпички очи/уши куче/коте 18 х 20см
Vet's Best Eye & Ear wipes 160бр почистващи кърпички очи/уши куче/коте 18 х 20см

Почистващите кърпички за кучета и котки Vet’s Best са нежен и ефективен помощник при поддържане на ежедневната хигиена на домашния любимец. С тях лесно и много ефикасно се отстранява слузта от очите и ушната кал. Те са много фини и са специално проектирани за нежно отстраняване на замърсяванията.

Почистващи кърпички за кучета и котки Vet’s Best можете да използвате както за кучета, така и за котки. Благодарение на тях питомците ви ще смайват всички ваши познати с безупречна лична хигиена. Те са с добавено Алое Вера и имат успокояващ ефект. Можете да сте спокойни, че няма да раздразнят кожата.

 

Съвети: Не използвайте една и съща кърпа за ушите и очите.

 

Употреба: Само за използване върху кучета и котки.

 

За да почистите ушите: Масажирайте основата на ухото, за да отпуснете втвърдената ушна кал. Избършете повърхността на ухото и входа на ушния канал. Не почиствайте ухото отвъд видимата част. Когато почистите, насърчете домашния си любимец да си разтърси главата, за да изхвърли останалия материал.

 

За да почистите очите: Внимателно почистете зоната около очите. Не използвайте директно върху очите и избягвайте контакт с тях. Трябва да се използва единствено върху козината около очите.

 

Състав: пречистена вода, пропилен гликол, хидантоин бензетониев хлорид, екстракт от алое вера,екстракт от леска, токоферил ацетат, дидатриева сол дидадрат, цетримониев хлорид, йодопропинил бутилкарбамат.

 

Предпазни мерки: Само за употреба върху животни. След употреба може да се появи чувствителност. При наличие на признак за такава, измийте домашния си любимец с мек сапун и изплакнете обилно с вода. Ако признаците на чувствителност продължават, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар. Само за външна употреба.

 

Внимание: Ако продуктът попадне в очите, задръжте окото отворено и изплакнете бавно и обилно с вода за 15- 20 минути. Ако раздразнението продължава, потърсете лекарски съвет. Пазете далеч от деца и животни. Съхранявайте само в оригиналната опаковка, на сухо място, далеч от слънчева светлина.

 

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet's Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Купи
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност