Menu
Your Cart

Worlds Best Cat Litter 3.18 кг

Worlds Best Cat Litter 3.18 кг
Worlds Best Cat Litter 3.18 кг

Котешката тоалетна Clumping Cat Litter е най-добрата, която можете да намерите на пазара. Благодарение на своя изключителен контрол на миризмите и силна слепваща способност, тази котешка тоалетна е подходяща за жилища с една или две котки.

Котките обичат меката структура на World's Best Cat Litter™. Тъй като те драскат и ровят в тоалетната, бързото слепване осигурява добър контрол на миризмите и същевременно минимизира изхвърлянето на прах и следи от стъпки във вашия дом. Това е биоразградим породукт, който може да се изхвърли в тоалетната или да се използва като тор в градината.

Малко история

Хората отдавна отглеждат котките като домашни любимци, но историята на котешката тоалетна е кратка. Такъв продукт е представен за пръв път през 1947 г., но първоначалният вариант не се слепва на бучки. Първата котешка тоалетна, която става на бучки, е представена едва през 1980 г., но ние се запитахме „Това ли е най-доброто, което човек може да измисли?". Затова решихме да повишим резултатите от слепващата се котешка тоалетна и намерихме отговора в пълнозърнестата царевица.

World's Best Cat Litter™ - Опитайте разликата!

В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори, които са като капан за лошите миризми и се слепва бързо на удобни събиране бучки. Благодарение на това, че е направена от 100% натурално царевично зърно, е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.

  • Осезаем контрол на миризмите 

World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната задържа неприятните миризми вътре в постелката. Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате свежия въздух във вашия дом. Освен това някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна и със сигурност вашата котка ще оцени контрола на миризми на World's Best Cat Litter™.

  • Бързо образуване на бучка

World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда. Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка, което изхвърляте. Това означава, че по-дълго ще използвате World's Best Cat Litter™, която слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.

  • Лесно почистване

Благодарение на своята патентована, бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване. Тя абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече няма да имате замърсена лопатка и ще почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ са здрави и не се разпадат. Нека си го кажем направо, почистването на котешката тоалетна е по-лесно, когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка!

  • Дълготрайна

World's Best Cat Litter™ улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда. Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!* 

*Тестаът е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.

  •  Безопасна за хора и домашни любимци 

Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки и без добавени химикали, тя е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни тя не оставя прах. Вашата котка без проблем може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, все пак това е царевица! Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата, която вие и вашата котка може да усетите.

  •  Безопасна за планетата

Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална тоалетна, която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена” алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти, които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали, отглеждани във ферми.

ОпаковкаЗа една коткаЗа две коткиЗа три котки
3.18 кг30 дни15 дни10 дни
6.35 кг 30 дни20 дни
12.7 кг 60 дни45 дни

Произведено в САЩ.

Харесайте страницата им във Facebook ТУК.

Клиентите за World's Best Cat Litter™

"Аз харесвам World's Best Cat Litter™, защото при използването ѝ няма миризми. И в крайна сметка сменям постелката по-рядко от преди. Също така харесвам, че е направена от царевица и няма прах при смяната на тоалетната". JACKIE C. & TANGA

World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата! Тя е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори. Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Възможни варианти

КоличествоЦена с отстъпкаЦена с отстъпка за брой
Опаковка x 1
Опаковка x 5
Купи
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност