Menu
Your Cart

Клетка за зайчета Nero 3 De Lux Happy Planet 100x50x45см, топло сиво/черно

Клетка за зайчета Nero 3 De Lux Happy Planet 100x50x45см, топло сиво/черно
EKO
Клетка за зайчета Nero 3 De Lux Happy Planet 100x50x45см, топло сиво/черно

Nero 3 De Lux Happy Planet от Savic с поглед към дизайна и лекотата на използване. Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с нов живот за пластмасовите отпадъци. Happy Planet - ежедневен комфорт и сърце за околната среда в едно. В клетката вашият любим малък домашен любимец ще намери уютно място за спане и игри. Подвижното дъно прави подмяната на спалното бельо бърза и лесна работа. Клетката се предлага с купа за хранене, бутилка за вода и кош за сено, което прави новия дом на вашето малко заек готов нанасяне веднага.  Включените 2 дръжки улесняват придвижването на клетката. Nero 3 De Lux е изработена от рециклирана пластмаса, подходяща за морски свинчета и зайци джуджета. Използвайки материали след консумацията, можем да намалим въздействието върху природата.

По-малко отпадъци, повече радост.
Устойчивата бизнес практика означава да се произвежда ефективно и да се гарантира дълъг живот. С пластмасовите отпадъци, произведени от постконсумативен и постиндустриален материал, Savic активно допринася за кръгова икономика и за устойчив свят. Пластмасовите изделия, които изхвърляме като общество всеки ден, сега получават нов живот като модерни продукти за домашни любимци.

 

Вдъхновени от природата.
Използвайки материали след консумацията, можем да намалим въздействието върху природата. Цветовата палитра на Happy Planet е вдъхновена от тази цел. Меките зелени и кафяви цветове задават тон. Разпознаваем дизайн със свеж вид. Създайте спокойствие за вас и за планетата.

 

Поддържайте кръга.
Добавете сила към обещаниетo за устойчивост и кажете „да“ на един кръгов свят. Всички продукти от гамата Happy Planet са напълно рециклируеми. По този начин помагате да запазим мисията жива. Планетата ви благодари - и ние също!

 

Размер: 100 см. х 50 см. х 45 см.

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност