Menu
Your Cart

sera Aquatan 100 мл - подобрител за аквариумна вода

sera Aquatan 100 мл - подобрител за аквариумна вода
sera Aquatan 100 мл - подобрител за аквариумна вода

Sera Aquatan - Подобрител за вода, подходяща за рибите, богата на минерални вещества.

  • незабавно премахва хлора и хлорамините;
  • свързва тежки метали;
  • с минерални вещества .

Токсични вещества като хлор и тежки метали могат да попаднат във водата на аквариума при всяка смяна на водата. Дори добре тестваната питейна вода често съдържа тези вещества в концентрации, които са критични за рибите и другите обитатели на аквариума.

Sera Aquatan незабавно превръща чешмяната вода в аквариумна вода. Премахва вредните вещества като хлор и хлорамини, свързва тежки метали (например мед, цинк или олово) и предпазва от амоняк. В същото време в аквариумната вода се добавят важни минерални вещества в бионалична форма, което е в полза на риба, растения, безгръбначни и полезни микроорганизми:

  • Калций за силен, добре пропорционален скелет и безупречни люспи;
  •  Магнезий за силен растеж и мускули;
  • Манган за здравословен растеж и подобряване на плодовитостта;
  • Йод за балансирано развитие и по-добра устойчивост на болести.

Така препаратът осигурява оптимални условия на живот за всички обитатели на аквариума.


Sera Aquatan осигурява вода, щадяща рибите, чрез премахване на токсичния амоняк и хлора. Тези замърсители са вредни и евентуално фатални както за рибите, така и за скаридите, дори в ниски концентрации. Диаграмата обобщава, кога рибите и/или скаридите са в опасност.

Aquatan е в състояние да премахне или свърже тези замърсители изцяло в най-кратки срокове (10 минути максимум) и по този начин предпазва обитателите на аквариума от опасни интоксикации.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност