Menu
Your Cart

Beaphar Promo

Производител: Beaphar Promo Model: 1008051
Fresh Breath хапки Beaphar 150грВкусни лакомства, които са специално създадени, за да помогнат за намаляване на лошия дъх при кучета. Ако кучето има "кучешки дъх", това може да възникне в следствие от някой фактори като например останала храна.&..
Производител: Beaphar Promo Model: 1008052
Beaphar Dental Sticks Small - 7 бр., 112гр, дентални пръчки за свеж дъх и чисти зъбиBeaphar Dental Sticks почиства устата и зъбите по естествен път по време на дъвчене и дълго след това. Само една пръчка на ден е достатъчна!Beaphar Dental Sticks Small е подходящи за кучета между 5-10 кг.&n..
Производител: Beaphar Promo Model: 1008053
Beaphar Dental Sticks почиства устата и зъбите по естествен път по време на дъвчене и дълго след това. Само една пръчка на ден е достатъчна!Beaphar Dental Sticks Small е подходящи за кучета между 5-10 кг. Beaphar Dental Sticks Medium&Large е предназначена за кучета над 10 кг...
Производител: Beaphar Promo Model: 100821
Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на вашето куче. Пастата неутрализира плаката и в резултат на това осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъб..
Производител: Beaphar Promo Model: 100822
Лесен за нанасяне, не се нуждае от четка и кучетата харесват вкусa на черен дроб. Три ензимна формула под формата на гел:1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций, а след това и в зъбен камък;2/ Амилоглюкози..
Производител: Beaphar Promo Model: 100823
Лесна за употреба течна паста за зъби без нужда от четка.Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозооксидаза, пастата съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този н..
Производител: Beaphar Promo Model: 100824
Beaphar Mouth Wash вода за уста се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактериите и остатъците от храна причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а оттам и на поява на лош дъх. Beaphar Mouth Wash&nb..
Производител: Beaphar Promo Model: 100825
Дентална пудра за кучета и котки Beaphar представлява лесна и бърза допълнителна грижа за денталната хигиена! Само добавете към храната и ще видите как противодейства на лошя дъх, зъбния камък и плаката като премахва причините за появата им. Добавка към храната от 100% натурални кафеви водорасл..
Производител: Beaphar Promo Model: 100827
Beaphar Dental Kit паста за зъби + четка за зъби, 100 грДобре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби! Предпазва от формирането на зъбен камък и е с вкус на черен дроб. Подходяща е и за котки и почиства плаката.Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита ..
Производител: Beaphar Promo Model: 100828
Много здравословни проблеми могат да произтичат от липсата на внимание към хигиената на устната кухина.Ежедневното четкане премахва хранителните частици и намалява бактериите.Ранното образуване на плаки трябва да се отстрани, за да се предотврати лош дъх и разлагане на зъбите.Комплектът съдържа 2 бр..
Производител: Beaphar Promo Model: 1011016
Нов дизaйн на ергономичната четка за зъби от Beaphar с мека, гумена дръжка за по-лесна употреба.Подходяща е за всички размери кучета...
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност