Menu
Your Cart

Pet Head

Производител: Pet Head Model: 1003728
Шампоанът от серия Pet Head Sensitive Soul е омекотяващ шампоан с приятен кокосов аромат за кучета с чувствителна кожа. Съдържа овес и екстракт от невен, масло от дървото марула и алое вера. Нежно почиства, успокоява и подхранва кожата и козината на вашия домашен любимец. Подходящ..
Производител: Pet Head Model: 1003729
Балсамът от серия Pet Head Sensitive Soul е подхранващ балсам с приятен кокосов аромат за кучета с чувствителна кожа. Съдържа овес и екстракт от невен, масло от дървото марула и алое вера. Нежно овлажнява и подхранва кожата и козината на вашия домашен любимец. Подходящ за кучета на..
Производител: Pet Head Model: 1003730
Спреят от серия Pet Head Sensitive Soul е овлажняващ спрей с приятен кокосов аромат за кучета с чувствителна кожа. Съдържа овес и екстракт от невен, масло от дървото марула и алое вера. Нежно овлажнява кожата и козината на вашия домашен любимец. Подходящ за кучета на възраст над 8..
Производител: Pet Head Model: 1003731
Шампоанът от серия Pet Head Quick Fix е 2 в 1 шампоан и балсам за куче с праскова и арганово масло. Той е подходящ за ежедневна употреба от всички породи кучета.      Този мощен, но нежен шампоан използва масла от арган и кокос за неутрализиране на миризмите, оставяйки к..
Производител: Pet Head Model: 1003732
Шампоанът-пяна Pet Head Quick Fix е шампоан-пяна без отмиване за куче с праскова и арганово масло. Той използва масла от арган и кокос за неутрализиране на миризмите, оставяйки кучетата да миришат на свежо и чисто, като същевременно нежно овлажнява и подхранва кожата и козината на вашия домашен ..
Производител: Pet Head Model: 1003733
Спреят Pet Head Quick Fix за куче с праскова и арганово масло е сух шампоан за кучета, идеален за бързо почистване на вашия домашен любимец когато сте на път или бързате. Той се отличава с богатия си на различни масла състав, като съдържа също и витамин E и биотин. Продуктът съдържа подхранв..
Производител: Pet Head Model: 1003734
Pet Head Quick Fix мокри кърпички с аромат на праскова и арган , 80 брPet Head Quick Fix мокри кърпички с аромат на праскова и арган са почистващи кърпички за кучета и котки, за ежедневна употреба, особено подходящи при пътуване и разходка. Те ухаят приятно на сочна праскова. Съдър..
Производител: Pet Head Model: 1003735
Шампоанът от серия Pet Head Mucky Pup е шампоан  със свеж аромат на круши, създаден специално за малки кученца. Съдържа масло от кактус опунция, лайка, шипково масло и алое вера.  Нежно почиства, успокоява и хидратира кожата и козината на вашия домашен любимец.·  &n..
Производител: Pet Head Model: 1003736
Pet Head Mucky Pup балсам за куче с круша и лайкаБалсамът от серия Pet Head Mucky Pup е балсам със свеж аромат на круши, създаден специално за малки кученца. Съдържа масло от кактус опунция, лайка, шипково масло и алое вера.  Нежно подхранва и хидратира кожата и козината на вашия д..
Производител: Pet Head Model: 1003737
Спреят от серия Pet Head Mucky Pup е спрей със свеж аромат на круши, създаден специално за малки кученца. Съдържа масло от кактус опунция, лайка, шипково масло и алое вера.  Нежно хидратира кожата и козината на вашия домашен любимец.·         ..
Производител: Pet Head Model: 1003738
Шампоанът от серия Pet Head Furtastic е шампоан за кучета с диня и масло от ший. Той е подходящ за ежедневна употреба от всички породи кучета. Този мощен, но нежен шампоан не само перфектно почиства, но и помага за разплитането на възли по козината на вашия домашен любимец.  С аромат на ди..
Производител: Pet Head Model: 1003739
Балсамът от серия Pet Head Furtastic е балсам за кучета с диня и масло от ший. Този мощен, но нежен балсам помага за разплитането на възли по козината на вашия домашен любимец, като същевременно овлажнява и подхранва кожата и козината му.  С аромат на диня, той е специално създаден за кучет..
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност