Menu
Your Cart

Jerky Time

Производител: Jerky Time Model: 0504701
Премиум лакомства за куче:Chicken 80гр - пилешко филеМека тесктураБез изкуствени оцветители и ароматизантиНиско съдържание на мазниниВисоко съдържание на протеиниОбогатени с витамини и минералиЛакомствата с риба са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини..
Производител: Jerky Time Model: 0504702
Премиум лакомство за куче:Мека тесктураБез изкуствени оцветители и ароматизантиНиско съдържание на мазниниВисоко съдържание на протеиниОбогатени с витамини и минералиЛакомствата с риба са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини ..
Производител: Jerky Time Model: 0504703
Премиум лакомства за куче:Chicken & Salmon Bites 80гр - хапки пиле и сьомгаМека тесктураБез изкуствени оцветители и ароматизантиНиско съдържание на мазниниВисоко съдържание на протеиниОбогатени с витамини и минералиЛакомствата с риба са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини..
Производител: Jerky Time Model: 0504704
Премиум лакомства за куче:Duck & Calcium Bone 80гр - калциеви кокaлчета с патешко Мека тесктураБез изкуствени оцветители и ароматизантиНиско съдържание на мазниниВисоко съдържание на протеиниОбогатени с витамини и минералиЛакомствата с риба са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселин..
Производител: Jerky Time Model: 0504705
Премиум лакомства за куче:Chicken & Codfish Bites 80гр - хапки пиле и риба трескаМека тесктураБез изкуствени оцветители и ароматизантиНиско съдържание на мазниниВисоко съдържание на протеиниОбогатени с витамини и минералиЛакомствата с риба са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност