Menu
Your Cart

хранителни добавки за котки

хранителни добавки и лакомства
Производител: Beaphar Model: 060108
Комплект за кърмене от Beaphar включва бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка.Подходящ е за кучета, котки и дребни животни...
Производител: Beaphar Model: 110150
Таблетките Beaphar IntestoPro помагат за облекчаването на чревни проблеми при кучета и котки над 8-седмична възраст и над 1 кг. телесно тегло. Основната натурална съставка - зеолитът - спомага за по-твърди изпражнения, като абсорбира излишната влага. Продуктът съдържа още алуминиев хидроксид и FOS и..
Производител: Beaphar Model: 110152
Beaphar IntestoPro паста за котки и кучета помага за облекчаване на чревни проблеми при кучета и котки над 4 седмици и тегло над 1 кг. Подходяща е за всички породи котки с тегло над 1 кг и кучета с тегло от 1 до 15 кг. Основната натурална съставка - зеолитът - спомага за по-твърди изпражнения, като ..
Производител: Beaphar Model: 110215
Beaphar дуо малт паста100гр тубичкаBeaphar Дуо малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действат основно за предотвратяване на образуването на топки косми в стомаха на котката. При по-нататъшното изхвъ..
Производител: Beaphar Model: 1102151
Beaphar малцова паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба.Стандартните малцови пасти действат основно за предотвратяване на образуването на топки косми в стомаха на котката. Beaphar обаче създадохда паста с важните за козината Оме..
Производител: Beaphar Model: 110218
Най-лесният начин за профилактика на топки косми в корема. Malt Bits на Beaphar за отстраняване на топки косми е с великолепния вкус на добавките на Beaphar. Редовното четкане и използването на Malt Bits ще помогне за облекчаване на проблемите. Този продукт съ..
Производител: Beaphar Model: 110219
Cat A Dent Bits добавка към храната за чисти и здрави зъби85% от котките имат проблеми със зъбите, основно натрупана плака и зъбен камък. Cat A Dent Bits укрепва емайла, механически отделя плаката и полира зъбите.Хапките са пълни с хлорофил - натурален екстракт, известен с това, че абсорби..
Производител: Beaphar Model: 110221
Най-лесният начин за профилактика на топки косми в корема. Malt Bits на Beaphar за отстраняване на топки косми е с великолепния вкус на добавките на Beaphar. Редовното четкане и използването на Malt Bits ще помогне за облекчаване на проблемите. Този продукт съ..
Производител: Beaphar Model: 110223
Най-лесният начин за профилактика и лечение на топки косми в корема! Malt Bits с вкус на сьомга на Beaphar за отстраняване на топки косми съчетава великолепния вкус на добавките на Beaphar и лечебните качества на паста срещу топки от косми.Редовното четка..
Производител: Beaphar Model: 110225
Beaphar Vit-Bits хапки с мултивит.пастаVit-Bits е хрупкав снакс пълен с деликатесна мултивитаминна паста. Не само вкуса прави тези хрупкави хапки перфектен снакс, а и специално добавения Таурин, необходим за сърцето и зрението. Този продукт съдържа естествени съставки, които могат да доведат до малк..
Производител: Beaphar Model: 1102252
Beaphar Skin Coat Bits 35грЗаедно с кожата козината защитава котките от топлина, студ, вятър, дъжд, а също така и предоставя сензорни данни за околната среда. Освен това лъскавата козина изглежда красива и доставя удоволвствие при допир, но знаете ли, че е съставена почти изцяло от протеин. Без него..
Beaphar Urinary Bits - хапки за котка за проблеми с уринарния тракт 35 гр
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1102253
Beaphar Urinary Bits 35грИдеално лакомство за котки, които живеят в двора или у дома. Препоръчва се за котки с проблеми в уринарния тракт.Често е трудно да направиш правилния избор, когато търсиш лакомсво, с което да поглезиш котка с диетични "специални изисквания". Beaphar Urinary-Bits&nb..
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност