Menu
Your Cart

хранителни добавки за котки

хранителни добавки за котки
хранителни добавки и лакомства
Производител: Flamingo Model: 050501
Трева за котки – с важните за котката зърнени култури, богати на витамини.Инструкции: Сложете вода, така че напълно да се закрие почвата, за да може да абсорбира влагата. След малко излейте излишната вода, в противен случай може да се образуват плесени. Сложете купата на светло, топло..
Производител: Antos Model: 0505061
Добавка към храната на вашата котка с вкус на агнешко и пуйка (6х5 гр = 30 гр).Състав: Месо и животински деривати (7.5% агнешко месо, 26% пуйка), ферменти, различни захари, минерали, деривати от растителен произход.Анализирани съставки:Суров протеин – 34%;Сурови масла и мазнини – 19%;Сурови вла..
Производител: Antos Model: 0505062
Котешките пръчици Madame са със сьомга и пъстърва (6 x 5 гр. = 30 гр). Те са добавка към храната на вашата котка.Състав: Месо и животински деривати, риба и рибни продукти (4.3% от сьомга, пъстърва 4,3%), ферменти, различни захари, минерали, деривати от растителен произход.Анализирани ..
Flamingo котешки пръчици с пиле и дроб + витамини A,D, E,  3 бр
Не е налично
Производител: Flamingo Model: 0505063
Flamingo котешки пръчици с пиле и дроб + витамини A,D, E, 3 брFlamingo котешки пръчици с пуйка, + витамини A,D3 и E - 3бр.Да се съхранява на стайна температура. Да се използва веднага след отваряне.Винаги осигурявайте наличие на прясна вода!Състав: Месо и месни продукти (24% мес..
Flamingo котешки пръчици с пуйка + витамини A,D, E, 3 бр
Не е налично
Производител: Flamingo Model: 0505064
Flamingo котешки пръчици с пуйка + витамини A,D, E, 3 брFlamingo котешки пръчици с пуйка, + витамини A,D3 и E - 3бр.Да се съхранява на стайна температура. Да се използва веднага след отваряне.Винаги осигурявайте наличие на прясна вода!Състав: Месо и месни продукти (24% месо от пу..
Flamingo котешки пръчици с риба + витамини A,D, E,  3 бр
Не е налично
Производител: Flamingo Model: 0505065
Flamingo котешки пръчици с риба + витамини A,D, E, 3 брFlamingo котешки пръчици с пуйка, + витамини A,D3 и E - 3бр.Да се съхранява на стайна температура. Да се използва веднага след отваряне.Винаги осигурявайте наличие на прясна вода!Състав: Месо и месни продукти (24% месо от пу..
Производител: Beaphar Model: 110215
Beaphar дуо малт паста100гр тубичкаBeaphar Дуо малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действат основно за предотвратяване на образуването на топки косми в стомаха на котката. При по-нататъшното изхвъ..
Производител: Beaphar Model: 1102151
Beaphar малцова паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба.Стандартните малцови пасти действат основно за предотвратяване на образуването на топки косми в стомаха на котката. Beaphar обаче създадохда паста с важните за козината Оме..
Производител: Beaphar Model: 110218
Най-лесният начин за профилактика на топки косми в корема. Malt Bits на Beaphar за отстраняване на топки косми е с великолепния вкус на добавките на Beaphar. Редовното четкане и използването на Malt Bits ще помогне за облекчаване на проблемите. Този продукт съ..
Производител: Beaphar Model: 110219
Cat A Dent Bits добавка към храната за чисти и здрави зъби85% от котките имат проблеми със зъбите, основно натрупана плака и зъбен камък. Cat A Dent Bits укрепва емайла, механически отделя плаката и полира зъбите.Хапките са пълни с хлорофил - натурален екстракт, известен с това, че абсорби..
Производител: Beaphar Model: 110221
Най-лесният начин за профилактика на топки косми в корема. Malt Bits на Beaphar за отстраняване на топки косми е с великолепния вкус на добавките на Beaphar. Редовното четкане и използването на Malt Bits ще помогне за облекчаване на проблемите. Този продукт съ..
Производител: Beaphar Model: 110223
Най-лесният начин за профилактика и лечение на топки косми в корема! Malt Bits с вкус на сьомга на Beaphar за отстраняване на топки косми съчетава великолепния вкус на добавките на Beaphar и лечебните качества на паста срещу топки от косми.Редовното четка..
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност