Menu
Your Cart

витамини

витамини
витамини
Производител: Beaphar Model: 1101162
Beaphar Витамин В съдържа 7 различни витамина от групата В, които насърчават енергийния метаболизъм, подпомагат функционирането на нервната система, са важни за кожата и добре за козината. Подпомагат смяната на козината при кучетата, котките и дребните животни и помагат при линеенето на птиците.&nbs..
Производител: Beaphar Model: 110201
Beaphar Kitty’s Котешки сърчица са добавка към храната за котки. Предлага се в разфасовки от 75, 180 бр. Съдържат таурин и биотин.Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретина..
Производител: Beaphar Model: 110202
Beaphar Kitty’s Котешки сърчица са добавка към храната за котки. Предлага се в разфасовки от 75, 180 бр. Съдържат таурин и биотин.Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретина..
Производител: Beaphar Model: 110204
Beaphar кот. сърца,малки, 150бр.Kitty’s Junior – Котешки сърчица за малки котенцаПредлага се разфасовки от 150 бр. Добавка към храната за котки. Съдържа витамини и минерали, които са необходими за здравословното развитие на младите котенца. Перфектен деликатес за млади котета над 6 се..
Beaphar котeшки микс, 180 бр
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 110210
Beaphar котешки микс,180брКотешките сърца с Биотин+Таурин, с протеин и със сирене съдържат много витамини.Тауринът е за сърцето, жлъчката, мозъка и очите. Биотинът помага за здрава кожа и козина. Протеинът поддържа вашата котка здрава, а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни.Доз..
Производител: Beaphar Model: 110211
Beaphar котешки микс 750 брКотешките сърца с Биотин+Таурин, с протеин и със сирене съдържат много витамини.Тауринът е за сърцето, жлъчката, мозъка и очите. Биотинът помага за здрава кожа и козина. Протеинът поддържа вашата котка здрава, а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни.До..
Производител: Beaphar Model: 110212
Новата хрупкавата паста за котки Beaphar Crunchy Yogurt Paste е чудесен начин да се погрижите за зъбите и костите на вашия домашен любимец. Предлага се в удобна опаковка от 100 гр. Тя е специално разработена за ежедневна употреба, а вкусът ѝ направо неустоим – нещо, от което мъркащият прия..
Производител: Beaphar Model: 110217
Beaphar Laveta за коте-50мл.За употреба по време на падане на козината. Добавка към храната за котки.Laveta Super e продукт специално разработен за борба срещу падане на козината. Laveta дава бърз ефект при смяна на козината, оставяйки вашата котка с копринено блестяща козина. Продукт..
Производител: Beaphar Model: 110245
За профилактика или след преболедуване.Съдържа всички необходими витамини, Таурин, минерали и микроелементи, които осигуряват здраве и жизненост на вашата котка. Подпомага развитието на здрави кости и зъби при млади и израстнали котки, гарантира лъскава козина и бистър поглед.Произвед..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност