Menu
Your Cart

клетки

клетки
Производител: Savic Model: 130221
Ако сте харесали за дома си Жако, Амазонски папагали, малък и голям Александър, значи имате нужда от подходяща клетка, която да кара пернатия любимец да се чувства добре. Клетка Hamilton Play Pen от Savic, Белгия, е чудесен избор, защото е голяма, удобна и оборудвана с 2 масивни ..
Производител: Savic Model: 130222
Един чудесен дом за вашия пернат приятел. Клетката за папагали Canberra Bow е голяма и е екипирана 3 масивни дървени кацалки и 3 стоманени хранилки. Има също така механизъм за заключване и стойка на колелца.Идеална е за Жако, Амазонски папагали, малък и голям Александър и ма..
Производител: Savic Model: 130223
Големите папагали имат нужда от по-просторен дом. Затова ви предлагаме клетката Wellington Play Pen, която е голяма и удобна. Оборудвана е с 4 масивни дървени кацалки и 6 стоманени хранилки, с механизъм за заключване и стойка на колелца. Включенани са също кацалка и хранилки над клетк..
Производител: Savic Model: 130224
Клетка за папагали Karumba Bow е предназначена за големи птици, на които осигурява простор и удобство. Много подходяща е за пернати от видовете Жако, Ара, Хиацинтово Макао и други едри папагали. Тя е голяма и разполага с 5 масивни дървени кацалки, 4 стоманени хранилки, механизъм за за..
Производител: Savic Model: 130252
Louise 40 от Savic е клетка за птици с модерна визия, която се препоръчва за канарчета и екзотични птици. Клетката има вертикални и хоризонтални решетки. Тя се предлага с дървени кацалки и купички за хранене. Чекмеджето на тавата се изважда лесно за бързо почистване.Размери: 53.5 cм x..
Производител: Savic Model: 130253
Camille 30 от Savic е клетка за птици с модерна визия, която се препоръчва за канарчета и екзотични птици. Клетката има вертикални и хоризонтални решетки. Тя се предлага с дървени кацалки и купички за хранене. Чекмеджето на тавата се изважда лесно за бързо почистване.Размери: 45 cм x ..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност