Menu
Your Cart

Обучение и навици

Обучение и навици
Продукти за обучение и привикване към навици на кучета.
Производител: Karlie Model: 0605271
Чантичка за колан за носене на снаксове от плътен промазан плат...
Производител: Karlie Model: 0605275
Karlie Cliker – кликер за обучениеКакво е кликер обучение?В кликер обучението инструкторите използват маркер - обикновено звука от кликера, за да обозначат действия, които им харесват. Тогава, след като действието е маркирано, те го подкрепят, най-често с храна. Според теорията за оперантно обу..
Производител: NoBrand Model: 0605366
HALTI® Link - допълнителна осигурителна лента, малка, за размери 0-2Уникалният му дизайн работи като леко насочва главата и съответно коригира посоката на движение, което прави воденето лесно и дава контрола на вас, собственика на кучето.Всички продукти за обучение на Company of Animals, Англи..
Производител: NoBrand Model: 0605367
HALTI® Link - допълнителна осигурителна лента, малка, за размери 3-5Уникалният му дизайн работи като леко насочва главата и съответно коригира посоката на движение, което прави воденето лесно и дава контрола на вас, собственика на кучето.Всички продукти за обучение на Company of Animals, Англи..
Vet`s Best Bitter Chery 221 мл натурален спрей против нагризване, аромат на череша
Не е налично
Производител: Vet`s Best Model: 1003761
Спрей за кучета Vet’s Best Bitter Cherry е екивен помощник, ако вашият любимец унищожава всичко със зъбите си и търсите безопасна алтернатива на химичните препарати за отблъскване. За да спре да ви дъвче обувките или мебелите, просто напръскайте с продукта. Напълно безопасен той мо..
Beaphar Puppy Trainer 20ml - привличащи капки за малки кученца
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 100701
Beaphar пупи трейнер - капки 20млТози продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навици.Употреба: Капнете няколко капки на желаното място и пуснете кучето да подуши..
Производител: Beaphar Model: 1007033
За коригиране на поведението на кучета в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave.Beaphar Pet Behave Spray не съдържа никакви вредни химикали и е безопасен за деца и домашни любимци.&..
Beaphar Behave Outdoor 480гр - кристали
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007038
Crystals са предназначени да предпазват места извън дома от нежелани посещения на котки и кучета. Те бавно излъчват силен аромат, който е неприятен за котки и кучета. След няколко седмици животните ще отбягват тези места.Отблъскващите кристали могат да бъдат използвани в цветни лехи, в градини,..
Beaphar Behave Spray отблъскващ спрей за кучета и котки за открити площи, 400 мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007039
Излъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези места. След няколко приложения животните се научават да не ходят там.САМО за открити площи като трева, цветя и алеи. ..
Производител: Simple Solution Model: 1007070
Спрей за кучета Simple Solution Chew Stopper е решението при проблемно поведение на четириногите. Той е безопасен и ефективно предотвратява желанието на животното да хапе и дъвче мебелите, обувките или някаква друга покъщнина.Спрей за кучета Simple Solution Chew Stopper може да с..
Производител: Vet`s Best Model: 1007105
Успокояващите таблетки за кучета Vet’s Best идват на помощ в борбата с неконтролируемото поведение на домашния любимец. Напълно безопасни са за животните, защото са направени от естествени съставки. Намаляват тревожността в периодите на разгонване и коригират агресивните изблици на пит..
Производител: Beaphar Model: 100714
Спрей за предпазване от нагризване на килими, обувки, мебели и др. Излъчва неприятен за кучето мирис.Напръсква се мястото от разстояние около 20 см в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продължение на 1 месец.Внимание: Възможно е препаратът да остави петна върху чу..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност