Menu
Your Cart

oборудване и филтрация

oборудване и филтрация
Техника и филтри за декоративни езерца.
Производител: sera Model: 122130
Иновативната, патентована 3D структура на фибрите на Sera Pond Crystal clear Professional много бързо премахва дори малки частици над 10µm (като плуващи водорасли или тиня).За разлика от обикновената филтърна вата, филтърните топчета запазват своята форма и могат да се перат многократно. С..
Производител: sera Model: 122131
Siporax Pond Algenstop Professional - Уникален контрол на водораслите в езерото, чрез бактерии.Разграждащите хранителни вещества бактерии в стабилна, постоянна форма започва да работи и да се размножава веднага след контакт с водата и остават активни за дълго време. Те премахват хранителните веществ..
Производител: sera Model: 122422
Sera UV-C-Пречиствател за морски и сладководни аквариуми, и градински езера.Sera UV-C система е с универсална употреба и е много мощна.  Може да се използва в аквариуми и градински езера. UV-C лъчите не се срещат на земята, а само в космоса. За това никой организъм не е адаптиран..
Сера езерен филтър Koi Professional 12000 - за езера до 12000л
Не е налично
Производител: sera Model: 122429
ВНИМАНИЕ: ФИЛТРИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ САМО ПО ПОРЪЧКА - СРОК ЗА ДОСТАВКА 30 ДНИ!Качеството на водата е решаващо за успешеното отглеждане на рибки и други живи същества в градинското езеро. То няма да е проблем, ако изберете правилният филтър.Предлага се в два варианта:базов -включва филтър и филтърни матер..
Производител: sera Model: 1224291
Eзерен филтър Sera Koi 12000 Professional за езера до 20 000 лВНИМАНИЕ: ФИЛТРИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ САМО ПО ПОРЪЧКА - СРОК ЗА ДОСТАВКА 30 ДНИ!Качеството на водата е решаващо за успешеното отглеждане на рибки и други живи същества в градинското езеро. То няма да е проблем, ако изберете правилният филтър.Пре..
сера езерен биофилтър 12000
Не е налично
Производител: sera Model: 122435
Механично и биологично активния sera pond fil биоактивен филтър под налягане е подходящ за езера до 12,000 литра, и също може да бъде свързан със ситема за водопад.Предимства:• Неочебиен (може да бъде заровен в земята)• Има възможност за превключване в режим на промиване (междинно почистване без раз..
Производител: sera Model: 122440
Пълен комплект за бързо и лесно стартиране на чисто езеро до 6,000 литра. Комплекта включва биоактивен филтър под налягане с аксесоари и енергоспестяваща, професионална помпа sera pond PP 6000 подходяща за филтъра, плюс 5 метра sera маркуч за езеро с Ø 32 мм за свързване на техниката.Механично и био..
сера комплект езерен биофилтър 12000
Не е налично
Производител: sera Model: 122441
Пълен комплект за бързо и лесно стартиране на чисто езеро до 12,000 литра. Комплекта включва биоактивен филтър под налягане с аксесоари и енергоспестяваща, професионална помпа sera pond PP 12000 подходяща за филтъра, плюс 5 метра sera маркуч за езеро с Ø 32 мм за свързване на техниката.Механично и б..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност