Menu
Your Cart

Тестове

Тестове
sera Aqua Test Set
Не е налично
Производител: sera Model: 121301
Тестове за точно определяне на pH ( 4,5 до 9.0); GH; KH; NO2 в сладководни и соленоводни аквариуми.Съдържа: Test pH : 15ml; Test gH 15ml; Test kH 15ml; Test NO2..
Производител: sera Model: 121303
За точно определяне на pH на водата. Може да се използва за около 80 измервания. Предлагат се и комплети от 3 реагента на изгодна цена. За да постигнете стабилна стойност на рН, подсигурете подържане на карбонатната твърдост поне от 5о dKH. В противен случай може да се получат опасни колеб..
Производител: sera Model: 121304
Sera Nitrit-Test (NO2). Предлага се и само реагент за теста на изгодна цена. Внимание: Реагент 1 съдържа 11.5% солна киселина. Причинява сериозни изгаряния, дразни респираторната система. При попадане в очите изплакнете веднага обилно с вода и се консултирайте с лекар. При инцидент ил..
Производител: sera Model: 121305
Тест за бързо и точно определяне на съдържанието на нитрати (NO3) в сладка и солена вода. Предлага се и отделно реагент за теста на изгодна цена. Съдържа: 3 капкомерни шишенца x 15мл реагент 1, 2 и 4, епруветка с реагент 3, мерителен съд, мерителна лъжичка, инструкция за употреба, цветна т..
sera NH4, NH3 Test 15 мл, тест за амоний, амоняк
Не е налично
Производител: sera Model: 121306
Тест за определяне на NH4/NH3в акваримната вода. Съдържа: 3 шишенца реагент 1,2 и 3, мерително шишенце, таблица и указание за употреба. Достатъчен за около 60 теста.Тестът определя концентрацията на амоний. Ако е pH < 7, е безопасен, но при pH>7 се образува амоняк, който е силно токс..
Производител: sera Model: 121307
Повечето аквариумни риби произхождат от страни, където почвата е бедна на минерали. В много области по света обаче това е точно обратното. Дъждът разтваря калций и махгнезий от почвата и по този начин повишава твърдостта на водата. Чрез Sera gH-Test лесно и точно се определя общата твърдос..
sera кH тест 15 мл
Не е налично
Производител: sera Model: 121308
Sera kH-Test е за определяне карбонатната твърдост в сладководни и соленоводни аквариуми. Овладява колебанията, предизвикани от биологичните процеси на разграждане и консумацията на СО2 от растенията в аквариума или причината за силни колебания. В общия аквариум стойности между 5 и 10º осигуряв..
Производител: sera Model: 121309
Добавянето на хлор в чешмяната вода предизвиква корозия и наранявания по слизестите мембрани на рибите. С използването на Sera Cl Test лесно и сигурно можете да проверите съдържанието на хлор в чешмяната вода. Sera Chlorvec премахва и неутрализира агресивния хлор от чешмяната вод..
Производител: sera Model: 121310
Желязото е едно от многото важни за аквариумните растения вещества. Ниското количество на желязо е във вреда на растенията, прекалено високото количестов пък е във вреда на рибите. Пожълтелите листа са признак за липсата на достатъчно желязо във водата.Съдържа: 30мл реагент 1, 15мл реагент 2, м..
Производител: sera Model: 121311
Sera Phosphat-Test (PO4) се използва за измерване на нивото на фосфатите в сладководни и соленоводни аквариуми, както и в градински езерца. В естествената не замърсена вода нивото на фосфати може да достигне 1.0 мг/л. В аквариуми и езерца са възможни стойности до 10 мг/л или повече. Тези н..
sera pH електрод
Не е налично
Производител: sera Model: 121318
УРЕДЪТ СЕ ДОСТАВЯ САМО С ПОРЪЧКА (СРОК ЗА ДОСТАВКА 30 ДНИ)рН електрод с BNC изход и 1.5 м. кабел. Подходящ за всички електронни рН метри с BNC вход, както и за системата за контрол на подаването на СО2 - seramic CO2 control system...
Производител: sera Model: 121322
Тестови лентички (50 броя) за бързо определяне (за 60 секунди) на 6 параметъра на водата - pH, kH, gH, NO2, NO3 и хлор.Sera Quick TestИнструкция за употреба: Фиг.1 – Потопете напълно лентичката във водата. Извадете я след 1 секунда.Фиг.2 – Изтръскайте водата. Изчакайте 60 секунди за стабил..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност