Menu
Your Cart

клетки

клетки
Производител: Savic Model: 0602460
Nero 3 De Lux Happy Planet от Savic с поглед към дизайна и лекотата на използване. Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с нов живот за пластмасовите отпадъци. Happy Planet - ежедневен комфорт и сърце за околната среда в едно. В клетката вашия..
Производител: Savic Model: 1401021
Забавление и упражнения в приятна среда за живот на мишки хамстери или хамстери джуджета.Spelos Metro е клетка с прозрачна пластмасова горна част. Метална решетка служи за врата за достъп, като същевременно осигурява адекватна циркулация на въздуха.Предлагат се и много забавления, благодарение ..
Производител: Savic Model: 1401022
Голяма и модерна клетка идеална за хамстери, мишки и мини хамстери.Клетката се предлага с множество аксесоари като платформа, колело за игра, метална купа за хранене, бутилка за пиене, стълба и къща! Можете да закачите къщата за хамстери Sputnik и на тавана на клетката (виж снимката).Това стиму..
Клетка Savic Billy Metro 42.5 x 38 x 23см, метална за хамстери и мишки
Не е налично
Производител: Savic Model: 1401023
Предложете на своя хамстер модерен дом с клетката на Billy Metro.Колелото за бягане и тунелът за игра канят вашия малък приятел да се разхожда и да се забавлява. Освен това, клетката е оборудвана с купа за хранене и бутилка за пиене.Долната секция предлага достатъчно място за дебел слой постелк..
Производител: Savic Model: 1401024
Пресъздайте естественото местообитание на вашия джербил или хамстер с Habitat Metro. Те обичат да копаят.Напълнете прозрачното пластмасово дъно на клетката с пясък или друга постелка (талаш, пелети), за да могат да се отдадат на копаене на тунели,криене и изграждане на гнезда. Мястото..
Клетка Savic Geneva 60 x 29 x 44см, двуетажна, с аксесоари, за хамстери и гербили
Не е налично
Производител: Savic Model: 1401025
Geneva е двуетажен дом за хамстери.Неговият модерен дизайн и уникална концепция ще отговарят на всеки интериор на дома, докато прозрачният пластмасконтейнер ви позволява да виждате вашите домашни любимци да се разхождат в среда, предназначена да имулира условията в които те живеят в природата.Голяма..
Производител: Savic Model: 1401026
Удобен дом за вашето морско свинче: запознайте се с Caesar 2 De Luxe.Просторна клетка, която се предлага с всички принадлежности за вашия домашен любимец. Просторната къщичка има два входа. Платформата е чудесно място за сядане и лягане през деня.Купата за хранене, бутилката за пиене, стой..
Производител: Savic Model: 1401027
Елегантна, напълно оборудвана къща за вашето мини зайче.Купата за хранене, бутилката за пиене, яслата за сено и дръжките са вградени в страничните панели. Храната се зарежда бързо и лесно отвън, без да се налага да откопчавате или разкопчавате нещо.Зелената платформа е висока наблюдателница.&nb..
Производител: Savic Model: 1401028
Nero 2 De Luxe е просторна клетка за морски свинчета и зайчета. В нея малкия домашен любимец ще намери уютно място за спане и места където може да яде или да стои. Разглобяемото дъно прави чистенето лесно и удобно.Клетката се предлага с купа за хранене, шише за пиене и стойка за сено, което прави но..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност