Menu
Your Cart

Лакомства, сено и добавки

Лакомства и хранителни добавки
Сухо мляко за дребни животни Beaphar, Холандия, 200 гр
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1402181
Пълноценен млекозаместител за (осиротели) зайци, морски свинчета, чинчили, дегута, порчета и таралежи. Подходящ е и като добавка към майчиното мляко. Ако малките гризачи останат без майка или когато майчиното мляко е недостатъчно, дохранването на животните е жизнено важно. Beaphar мля..
Производител: Homefriends Model: 140262
Homefriends ливадно сено ролка с червено цвекло е 100 % натурална допълваща храна за гризачи и зайци, богата на сурови фибри с вкусен топинг. Тя съдържа висококачествено ливадно сено, обогатено с вкусно червено цвекло. Сеното е богато на фибри и помага на храносмилателната система на вашия домаш..
Производител: Homefriends Model: 140263
Homefriends ливадно сено ролка с морков е 100 % натурална допълваща храна за гризачи и зайци, богата на сурови фибри с вкусен топинг. Тя съдържа висококачествено ливадно сено, обогатено с вкусен морков. Сеното е богато на фибри и помага на храносмилателната система на вашия домашен любимец да ра..
Производител: Homefriends Model: 140271
Homefriends ливадно сено с билки, лайка и глухарче е 100 % натурална премиум храна за животни, подходяща и за постелка. Тя съдържа висококачествено ливадно сено, обогатено с балансирана комбинация от полезни билки. Сеното е богато на фибри и помага на храносмилателната система на вашия домашен лю..
Производител: Homefriends Model: 140272
Homefriends ливадно сено с билки, ябълка и живовляк е 100 % натурална премиум храна за животни, подходяща и за постелка. Тя съдържа висококачествено ливадно сено, обогатено с балансирана комбинация от полезни билки. Сеното е богато на фибри и помага на храносмилателната система на вашия домашен ..
Производител: Homefriends Model: 1402800
Homefriends ливадно сено 1 кг е 100 % натурална премиум храна за животни, подходяща и за постелка. Тя съдържа екологично чисти, натурални видове сено с най-високо качество и се използва за основен фураж за зайци и гризачи. Грижи се за здравата чревна флора на вашия домашен любимец и поддържа нег..
Производител: Esve Model: 1403320
Esve Pet`s Paper постелка за дребни животни от рециклирана хартия е уникална силно абсорбираща постелка за домашни любимци, направена от рециклирана хартия. Използва се за зайци, гризачи, птици, порчета и екзотични животни. Гранулите Pet’s Paper са направени от неизползвани целулозни отпадъци о..
Производител: Beaphar Model: 1404501
Две важни за домашното порче съставки в един продукт - витамини + Таурин и малц - Beaphar Vitamin/Malt Paste.Състои се от два слоя:ЖЪЛТ - съдържа ценнив витамини и микроелемени, и жизнено важния Таурин. Порчетата, както и котките не могат да синтезират този витамин и за..
Beaphar Cavi Vit - мултивитамини + вит.С за морски свинчета
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1404711
Cavi-Vit - 20 мл. е специално разработен за морски свинчета.  Съдържа големи количества витамин С, защото морските свинчета не могат сами да синтезират витамин С. Козината възвръща своя блясък, кожата става гладка и здрава.  Инструкция за хранене: 9 капки на всяко морско свинче се мик..
Производител: Beaphar Model: 1404713
Beaphar Multi Vit - мултивитамини за зайци и други дребни животниBeaphar Multi Vit 20мл е подходящ за зайчета, морски свинчета, чинчили и други дребни животни.Съдържа 12 различни типа витамини (A, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, C, D3, E, K3), подобряващи цялостното състояние на организма, осигур..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност