Menu
Your Cart

Противопаразитни средства

Високоефективни противопаразитни препарати за декоративни птици от Beaphar, Холандия.
Производител: Beaphar Model: 130501
Противопаразитен спрей за птици Bogena Birdspray e за кафезни птици и гълъби. Погрижете се за комфорта на вашите пернати приятели.Инструкции за употреба: Дръжте внимателно птицата и напръскайте за няколко секунди от разстояние 25-30 см. Започнете от гърба към главата. Пръскайте срещу ..
Производител: Beaphar Model: 130504
Anti-Parazite противопар.пипети за едри пт.Anti-Parazite са пипети за големи папагали, гълъби и други едри птици с тегло 300-750 гр. Ефективни са срещу кръгли червеи, краста, кокошинки, вътрешни и външни паразити.Съдържат ивермектин (150µg на пипета) и са ефективни до 4 седмици след третиранет..
Противопаразитни капки за птици Beaphar, 50 мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 130506
За безопасно и сигуно обезпаразитяване на птици.Голяма, икономична опаковка за обезпаразитяване на много на брой птици.С капкомер за удобна употреба.Подходяща за развъдници и ветерниари. Състав: Активно вещество: 0.12 % ivermectin Показания: Птици отглеждани в клетки и волиери, които са за..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност