Menu
Your Cart

Храни

Храни
Храни
Производител: Beaphar Model: 1301392
XtraVital Exotic bird Feed  е вкусна, добре балансирана, разработена с ветеринари и експерти по птици. Разнообразният състав от 24 сорта семена и 20% яйчна храна, предлага пълноценно хранене от което имат нужда екзотичните птици.Съвети за хранене: Прехвърлянето от друга храна към XtraVital, не ..
Производител: Beaphar Model: 1301401
XtraVital Parakeet  е вкусна, добре балансирана, разработена с ветеринари и специалисти по птици. Разнообразният състав от 24 сорта семена и 20% яйчна храна, предлага пълноценно хранене от което имат нужда папагалите.Съвети за хранене: Прехвърлянето от друга храна към XtraVital, не изисква пери..
Производител: Beaphar Model: 1301402
XtraVital Large Parakeet Feed е вкусна, добре балансирана, разработена с ветеринари и специалисти по птици. Специално създадена за папагали, какаду и големи папагали с тегло над 100гр. XtraVital Parrot Feed комбинира плодове, 26 сорта семена и 20% яйчни храни, за да осигури правилния дневен хра..
Производител: Beaphar Model: 1301404
XtraVital Parrot Feed е вкусна, добре балансирана, разработена с ветеринари и експерти по птици. Специално създадена за папагали, какаду и големи папагали с тегло над 100гр. XtraVital Parrot Feed комбинира плодове, 22 сорта семена и 25% яйчни храни, за да осигури правилния дневен хранителен баланс.С..
Производител: Beaphar Model: 1301410
Care+ Енергия за папагали и какаду 1кгCare+ e супер премиум храна за папагали и какаду със забързан метаболизъм. Тази храна е идеална за ара, палмово какаду, златен папагал. Съставките, които са повече от 97% органични, са студено пресовани в гранули, така че те запазват естествената си хранителна с..
Care+ малки папагали 250 гр
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1301411
Care+ малки папагали 250 грCare+ храна за малки папагали се състои от над 97% органични съставки, които са студено пресовани в гранули, така че те запазват естествената си хранителна стойност. Не съдържат изкуствени оцветители, консерванти и други химически добавки. Всяка гранула има идентичен съста..
Care+ сиви папагали 1 кг
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1301412
Care+ сиви папагали 1 кгCare+ храна за сиви папагали е специално формулирана с допълнителен калций за африкански сиви и други африкански папагали, като дългокрили папагали (Poicephalus). Храната се състои от над 97% органични съставки и съчетава високо питателна смес от семена, зеленчуци, ядки, вари..
Производител: Beaphar Model: 1301413
Care+ храна за големи папагали и какаду, 1кгCare+ храна за големи папагали и какаду е идеална за амазонски папагали, папагали от Южна Аметика и повечето от какаду. Храната се състои от над 97% органични съставки и съчетава високо питателна смес от семена, зеленчуци, ядки, варива и плодове. Тя предст..
Care+ храна за средни папагали, 500 гр
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1301414
Care+ храна за средни папагали, 500 грCare+ храна за средни папагали е идеална за неразделки, източни розаели, кокаети, червени папагали, папагали с розови пръстени, александринови папагали, аратинга, пирура и други птици от този размер. Храната се състои от над 97% органични съставки и съчетава вис..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност