Menu
Your Cart

Легла и транспортни чанти

Легла и транспортни чанти

Легла и транспортни чанти за котки от МиаЗоо.

Предлагаме ви уникални по рода си продукти за българския пазар - леглата от марката Project Blu. Те са изработени от 100% извадена и рециклирана пластмаса от Световния океан.

Производител: Savic Model: 0602440
Trotter Happy Planet от Savic с поглед към дизайна и лекотата на използване. Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с нов живот за пластмасовите отпадъци. Happy Planet - ежедневен комфорт и сърце за околната среда в едно. Trotter Happy Pla..
Project Blue Adriatic cat - легло за котка сиво 55х50х25
Не е налично
Производител: Project Blue Model: 8707041
Adriatic Cat е легло за котки, изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Тези продукти са направени от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи с цел да поддържат нашата планета чиста. Въпреки че част от тъканта произхожда от пластмаса, тези легла са ..
Производител: Project Blue Model: 8707042
Bengal Cat - легло за котки e изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Тези продукти са направени от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чиста. Въпреки че част от тъканта произхожда от пластмаса, тези легла са..
Легло за котка Project Blu Goa от 100% рециклирани материали
Не е налично
Производител: Project Blue Model: 8707043
Goa Cat - легло за котки e изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Тези продукти са направени от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чиста. Въпреки че част от тъканта произхожда от пластмаса, тези легла са су..
Производител: Project Blue Model: 8707044
Danube Сat е легло за котки, изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт. Тези продукти са направени от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи с цел да поддържат нашата планета чиста. Въпреки че част от тъканта произхожда от пластмаса, тези легла са су..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност