Menu
Your Cart

успокояващи продукти

Успокояващи продукти за котки от МиаЗоо.
Производител: Beaphar Model: 1007004
Beaphar Calming Spot On успокояващи пипети за котки, 3 брBeaphar Calming Spot On са успокояващи пипети за котки. Предлагат се в опаковка с 3 бр пипети. Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!Както ние, така и животните могат да изпитват страх, безпокойство, нервност. Ст..
Производител: Beaphar Model: 1007006
Beaphar Успокояващ нашийник коткаBeaphar Calminig Collar за котки ефективно намаля проблемното поведение породено от стресови ситуации за котки от всички породи, размери и възрасти. Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 3-4 седмици, оставят вашата котка спок..
Производител: Beaphar Model: 1007007
Beaphar Успокояващ спрей 125млBeaphar успокояващ спрей за дома е формулиран с успокояващ Валериан, за да осигури естествена релаксация и чувство за спокойствие. Помага на животните да се чувстват по-спокойни в нови и стресови ситуации. Направен е за употреба у дома и помага да се предотвратят с..
Beaphar CatComfort® Diffuser - дифузер с ел.захранване, вкл. спрей с феромони, 48мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007014
Beaphar CatComfort® Diffuser - дифузер с ел.захранване, вкл. спрей с феромони, 48млФеромоните са невидимите маркери, оставени от котките, които маркират една област като безопасно, удобно място и са често свързани с чувства на увереност и спокойствие. Оставянето на тези маркери е начин котката да фо..
Производител: Beaphar Model: 1007015
Beaphar CatComfort® Calming spray - резервен спрей с феромони за дифузер, 48млФеромоните са невидимите маркери, оставени от котките, които маркират една област като безопасно, удобно място и са често свързани с чувства на увереност и спокойствие. Оставянето на тези маркери е начин котката да формира..
Производител: Beaphar Model: 1007016
Beaphar CatComfort® Calming spray 30мл - успокояващ спрей за котки, с феромониФеромоните са невидимите маркери, оставени от котките, които маркират една област като безопасно, удобно място и са често свързани с чувства на увереност и спокойствие. Оставянето на тези маркери е начин котката да фо..
Производител: Beaphar Model: 1007017
Beaphar CatComfort® Calming spray 60мл - успокояващ спрей за котки, с феромониФеромоните са невидимите маркери, оставени от котките, които маркират една област като безопасно, удобно място и са често свързани с чувства на увереност и спокойствие. Оставянето на тези маркери е начин котката да фо..
Beaphar CatComfort Calming Collar - успокояващ нашийник с феромони за котки
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007046
Beaphar CatComfort Calming Collar - успокояващ нашийник с феромони за коткиИзползвайки феромони, разпознати от вашата котка, CatComfort и помага да се чувства спокойна, където и да се намира и помага за намаляване на често срещани проблеми като мяукане, агресивно държание, криене и драсква..
Производител: Beaphar Model: 1007047
Beaphar CatComfort Calming Spot On - успокояващи капки с феромони за коткиИзползвайки феромони, разпознати от вашата котка, CatComfort и помага да се чувства спокойна, където и да се намира и помага за намаляване на често срещани проблеми като мяукане, агресивно държание, криене и драскван..
Производител: Beaphar Model: 1102254
Beaphar успокояващи хапки 35грЕфективно потискат проблеми в поведението, свързани със стресови ситуации. За котки от всички възрасти и породи. Изцяло с натурални и безопасни съставки, които се освобождават бавно. Съдържат екстракти от валериан и лавандула. ..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност