Menu
Your Cart

поддръжка на соленоводни

Препарати и добавки за поддръжка на водата в соленоводни аквариуми от sera, Германия.
Производител: sera Model: 121706
Морска сол за вашия соленоводен аквариум. Не съдържа фосфати, нитрати и силикати. Обогатена е с калций и други важни елементи, необходими на растенията и безгръбначните в солената вода. Също така съдържа буферна система, поддържаща за нивото на pH.Предлага се в разфасовки от 3 900 и 20 000 гр. ..
Производител: sera Model: 121708
Новата Sera Marin Reef Salt е разработена най-близо до природната. Миксирана от единични компоненти, така че вредните вещества от всякакъв характер да бъдат изключени от крайния продукт. При смяна на водата със Sera Marin Reef Salt дори много чувствителни организми не реагир..
Производител: sera Model: 121751
За измерване плътността на водата при регулярни проверки в соленоводния аквариум.Водата в моретата и океаните е много по пътна в сравнение с водата в реките и езерата. Това прави соленоводните обитатели много по чувствителни към промени в плътноста на средата.  ..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност