Menu
Your Cart

Flexi автоматични поводи

Flexi автоматични поводи

Flexi автоматични поводи за куче са малки чудеса сами по себе си.
flexi са пълни с иновативни идеи, патентована технология и ръчно изработени детайли. Всеки модел се сглобява на ръка и преминава над 100 проверки на качеството преди реално да се захване с опашатия ви приятел. Наградата? Безкомпромисни стандарти за съвършенство, които ще задоволят нуждите на дори най-енергичното куче.

Flexi притежава собствена фабрика с 300 служители в Bargteheide, Германия, които са мотивирани от новото и неочакваното. Екипът прилага цялата си креативност към кучетата, към техните желания и техните нужди. Flexi e продукт с изключително качество. Компанията разчита на модерна технология, превъзходни материали и опитно ръчно изработване, за да създадат автоматични поводи, които изпълняват своята работа с немска прецизност - обещавайки добър живот на кучетата и техните стопани.

Производител: flexi Model: 06039122
Контейнер Multi Box за автоматични поводи Flexi.Тези уникални кутии може да се прикрепват към всички Flexi Classic с размер S, M и L. ..
Производител: flexi Model: 06039123
Контейнер Multi Box за автоматични поводи Flexi.Тези уникални кутии може да се прикрепват към всички Flexi Classic с размер S, M и L. ..
Производител: flexi Model: 0603914
Енергоспестяващо, но силно LED осветеление. Прикрепва се към всички модели Classic и Dots с размери S, M и L. Може да се маха и слага отново.  Излъчва бяла светлина напред и червена назад. Вградена презареждаща батерия със USB...
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност