Menu
Your Cart

препарати за почистване

препарати за почистване
Препарати за почистване след бели от кучета и отстраняване на миризми и петна.
Simple Solution Multi Surface 750 ml - спрей против миризми от кучета и котки
Не е налично
Производител: Simple Solution Model: 1007050
Спрей за кучета и котки Simple Solution Multi Surface S&O Remover е още един чудесен начин за отстраняване на всички замърсявания от домашните любимци. Препаратът се справя безупречно с елиминирането на упорити петна и миризми. Може да се използва върху различни повърхности като ламина..
Beaphar Geruchs Stop Spray - спрей срещу миризми, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007051
Beaphar спрей непр.миризми 500млСпециално разработена формула, която позволява да се премахнат 99,9% от бактериите, причиняващи неприятна миризма около местообитанието на домашния любимец. Освен че напълно премахва неприятните миризми, той е ефективен и срещу вредни патогени, които не се виждат с не..
Beaphar Desinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007052
Disinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл от Beaphar, ХлоандияБързо и ефективно елиминира 99,9% от бактериите около местообитанията на домашните любимци. Може да се използва върху кошници, клетки, кутии за отпадъци, подове, играчки, интериор на автомобили, купи за храна и др. Той е ефективен ср..
Beaphar Stain Remover спрей за отстраняване на петна, 500 мл.
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007053
Beaphar Stain Remover спрей за отстраняване на петна, 500 мл.Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна, причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спреят дава антибактериална защита за домашния ви люби..
Simple Solution Stain&Odor 750 ml - спрей против петна и миризми от кучета
Не е налично
Производител: Simple Solution Model: 1007055
Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover е чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна. Направен е по уникална формула, която съдържа пробактерии и ензими.Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover заличава миризмата на урина,..
Производител: Simple Solution Model: 1007056
Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover е чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна. Предлага се в удобна опаковка от 1л. Направен е по уникална формула, която съдържа пробактерии и ензими.Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remo..
Производител: Simple Solution Model: 1007060
Край на петната и неприятните миризми, при това на супер изгодна цена! Спрей за кучета Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономични опаковки от 500 и 945 мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризм..
Производител: Simple Solution Model: 1007061
Спрей за кучета Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономични опаковки от 500 и 945мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризма. Професионална проензимна формула, разграждаща и елиминираща нечистотиите б..
Производител: Simple Solution Model: 1007065
Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Spring Breeze е с чудесен аромат на пролетен бриз. Освен че освежава дома и довежда пролетта в него, това е професионална формула с пробактерии и ензими, които разграждат и елиминират неприятните миризми. Уникална формула с ензими, произвежда..
Производител: Simple Solution Model: 1007066
Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Rainforest е специално формулиран, така че да отстранява упорити петна и неприятни миризми, причинени от кучетата. Съдържа пробактерии и ензими, които поглъщат и елиминират замърсяванията и лошите аромати, освежавайки с дъха на тропическа гор..
Производител: Simple Solution Model: 1007069
С детектор за петна от урина Simple Solution Spotter UV няма нечистотия, която на успее да се „скрие“. Той използва ултравиолетова светлина, чрез която прави видими местата по килимите, постелките или мебелите, на които кучетата и/или котетата са се изпишкали.Детектор за петна от урина&nbs..
Производител: Simple Solution Model: 1007071
Свеж аромат и никакви петна... Възможно е! Трябва ви само спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover, чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна. Предлага се в удобна опаковка от 750 мл и една малко по-голяма разфасовка от 1 л. Направен е по уникална..
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност