Menu
Your Cart

препарати за почистване

Препарати за почистване след бели от кучета и отстраняване на миризми и петна.
Simple Solution Multi Surface 750 ml - спрей против миризми от кучета и котки
Не е налично
Производител: Simple Solution Model: 1007050
Спрей за кучета и котки Simple Solution Multi Surface S&O Remover е още един чудесен начин за отстраняване на всички замърсявания от домашните любимци. Препаратът се справя безупречно с елиминирането на упорити петна и миризми. Може да се използва върху различни повърхности като ламина..
Beaphar Geruchs Stop Spray - спрей срещу миризми, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007051
Beaphar спрей непр.миризми 500млСпециално разработена формула, която позволява да се премахнат 99,9% от бактериите, причиняващи неприятна миризма около местообитанието на домашния любимец. Освен че напълно премахва неприятните миризми, той е ефективен и срещу вредни патогени, които не се виждат с не..
Beaphar Desinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007052
Disinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл от Beaphar, ХлоандияБързо и ефективно елиминира 99,9% от бактериите около местообитанията на домашните любимци. Може да се използва върху кошници, клетки, кутии за отпадъци, подове, играчки, интериор на автомобили, купи за храна и др. Той е ефективен ср..
Beaphar Stain Remover спрей за отстраняване на петна, 500 мл.
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007053
Beaphar Stain Remover спрей за отстраняване на петна, 500 мл.Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна, причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спреят дава антибактериална защита за домашния ви люби..
Производител: Simple Solution Model: 1007055
Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover е чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна. Направен е по уникална формула, която съдържа пробактерии и ензими.Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover заличава миризмата на урина,..
Производител: Simple Solution Model: 1007056
Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remover е чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна. Предлага се в удобна опаковка от 1л. Направен е по уникална формула, която съдържа пробактерии и ензими.Спрей за кучета Simple Solution Stain&Odour Remo..
Производител: Simple Solution Model: 1007060
Край на петната и неприятните миризми, при това на супер изгодна цена! Спрей за кучета Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономични опаковки от 500 и 945 мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризм..
Производител: Simple Solution Model: 1007061
Спрей за кучета Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономични опаковки от 500 и 945мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризма. Професионална проензимна формула, разграждаща и елиминираща нечистотиите б..
Производител: Simple Solution Model: 1007063
Simple Solution Urine Destroyer е специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира. Оцветява урината. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерия, бетон и в..
Производител: Simple Solution Model: 1007065
Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Spring Breeze е с чудесен аромат на пролетен бриз. Освен че освежава дома и довежда пролетта в него, това е професионална формула с пробактерии и ензими, които разграждат и елиминират неприятните миризми. Уникална формула с ензими, произвежда..
Производител: Simple Solution Model: 1007066
Спрей за кучета Simple Solution S&O Remover Rainforest е специално формулиран, така че да отстранява упорити петна и неприятни миризми, причинени от кучетата. Съдържа пробактерии и ензими, които поглъщат и елиминират замърсяванията и лошите аромати, освежавайки с дъха на тропическа гор..
Производител: Simple Solution Model: 1007067
Спреят Simple Solution Yard Odor Away ще спаси пространството около дома ви от неприятните миризми, причинени от домашните любимци. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния свеж аромат на природа. Тайната на препарата е в новата специано патентована проензимна техно..
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност