Menu
Your Cart

успокояващи продукти

успокояващи продукти
Успокояващи продукти за кучета. 
Производител: Beaphar Model: 1007003
Beaphar Calming Spot On успокояващи пипети за кучета, 3 брBeaphar Calming Spot On са успокояващи пипети по 3 бр в опаковка. Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!Обща информация: Както ние, така и животните могат да изпитват страх, безпокойство, нервност. Стресови..
Производител: Beaphar Model: 1007005
Beaphar Успокояващ нашийник кучеBeaphar Calminig Collar за кучета ефективно намаля проблемното поведение, породено от стресови ситуации за кучета от всички породи, размери и възрасти. Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 3-4 седмици, оставят вашето куче спо..
Производител: Beaphar Model: 1007007
Beaphar Успокояващ спрей 125млBeaphar успокояващ спрей за дома е формулиран с успокояващ Валериан, за да осигури естествена релаксация и чувство за спокойствие. Помага на животните да се чувстват по-спокойни в нови и стресови ситуации. Направен е за употреба у дома и помага да се предотвратят с..
Производител: Beaphar Model: 1007018
Beaphar успокояващ дифузер кучетаУспокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, маркиране с урина, прекомерно облизване и драскане. Тайната му е във феромоните, за които е доказано, че намаляват общото безпоко..
Производител: Beaphar Model: 1007019
Beaphar пълн. дифузер, 48мл кучеУспокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, маркиране с урина, прекомерно облизване и драскане. Тайната му е във феромоните, за които е доказано, че намаляват общото безпокой..
Beaphar CaniComfort 30ml - успокояващ спрей за кучета с феромони
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007020
Beaphar CaniComfort спрей 30мл кучетаУспокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort е просто и ефективно решение срещу прекомерно лаене, драскане, маркиране с урина, гризане на мебели. Предлага се в удобна опаковка от 30 мл. Идеален е за използване у дома, както и по време на п..
Производител: Beaphar Model: 1007022
Успокояващ спрей за кучета с феромони Beaphar Cani Comfort е просто и ефективно решение срещу прекомерно лаене, драскане, маркиране с урина, гризане на мебели. Предлага се в удобна опаковка от 60 мл. Идеален е за използване у дома, както и по време на пътуване. Напръсквайки леглото на куче..
Производител: Beaphar Model: 1007041
Beaphar CaniComfort Calming Collar Puppy - успокояващ нашийник с феромони, за малки кученцаBeaphar CaniComfort Calming Collar Puppy е просто и ефективно решение, което помага за успокояване на кученцата и помага за намаляване на нежеланото поведение.Beaphar CaniComfort съдържа копие на ест..
Производител: Beaphar Model: 1007042
Beaphar CaniComfort Calming Collar - успокояващ нашийник с феромони за кучетаBeaphar CaniComfort Calming Collar Adult е просто и ефективно решение за намаляване на проблемното поведение при кучета като лаене, унищожаване на мебели, маркиране с урината, прекомерно облизване и надраскване или общ..
Производител: Beaphar Model: 1007044
Beaphar CaniComfort Calming Spot On - успокояващи капки с феромони за кучетаИзползвайки феромони, разпознати от вашето куче, Beaphar CaniComfort им помага да се чувстват спокойни, където и да се намират и помага за намаляване на често срещани проблеми като лаене, унищожаване на мебели, мар..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност