Menu
Your Cart

Хигиена и препарати

Продукти за хигиена и препарати за котки и техните местообитания.
anipro антибактериални биоразградими хигиенни кърпички, 40 бр, 15x20 см
Нов
Производител: anipro Model: 1005801
Биоразградими, натурални, хипоалергенни хигиенни кърпички, които нежно почистват, дезинфектират и хидратират кожата без да предизвикват кожни раздразнения.Удобство в пакет за всеки повод – за разходка и у дома.  Нежното и ефективно премахване на замърсяванията с кърпичките на anipro е за по..
Производител: Beaphar Model: 1007038
Crystals са предназначени да предпазват места извън дома от нежелани посещения на котки и кучета. Те бавно излъчват силен аромат, който е неприятен за котки и кучета. След няколко седмици животните ще отбягват тези места.Отблъскващите кристали могат да бъдат използвани в цветни лехи, в градини,..
Simple Solution Multi Surface 750 ml - спрей против миризми от кучета и котки
Не е налично
Производител: Simple Solution Model: 1007050
Спрей за кучета и котки Simple Solution Multi Surface S&O Remover е още един чудесен начин за отстраняване на всички замърсявания от домашните любимци. Препаратът се справя безупречно с елиминирането на упорити петна и миризми. Може да се използва върху различни повърхности като ламина..
Beaphar Geruchs Stop Spray - спрей срещу миризми, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007051
Beaphar спрей непр.миризми 500млСпециално разработена формула, която позволява да се премахнат 99,9% от бактериите, причиняващи неприятна миризма около местообитанието на домашния любимец. Освен че напълно премахва неприятните миризми, той е ефективен и срещу вредни патогени, които не се виждат с не..
Beaphar Desinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл
Не е налично
Производител: Beaphar Model: 1007052
Disinfectant Spray спрей за дезенфекция, 500мл от Beaphar, ХлоандияБързо и ефективно елиминира 99,9% от бактериите около местообитанията на домашните любимци. Може да се използва върху кошници, клетки, кутии за отпадъци, подове, играчки, интериор на автомобили, купи за храна и др. Той е ефективен ср..
Производител: Simple Solution Model: 1007058
Спрей за котки Simple Solution Stain&Odour Remover вече се предлага и в още по-изгодна и икономична опаковка от 4 л.Спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover е безупречен в отстраняването на упорити петна и неприятни миризми, причинени от мъркащи любимци. Напра..
Производител: Simple Solution Model: 1007059
Simple Solution Stain & Odour Remover може да се справи и с най-неприятните миризми, а също и с упоритите петна от мъркащи любимци. Направен е по уникална проензимна формула, която съчетава пробактерии и ензими. Можете да го намерите в опаковки от по 750 мл и 1 л.Simple Solution Stain ..
Производител: Simple Solution Model: 1007062
Ето как да се справите лесно и икономично с упоритите петна и с неприятните миризми от домашните любимци. Спрей за котки Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономична опаковка от 500 мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити п..
Производител: Simple Solution Model: 1007063
Simple Solution Urine Destroyer е специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира. Оцветява урината. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерия, бетон и в..
Производител: Simple Solution Model: 1007067
Спреят Simple Solution Yard Odor Away ще спаси пространството около дома ви от неприятните миризми, причинени от домашните любимци. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния свеж аромат на природа. Тайната на препарата е в новата специано патентована проензимна техно..
Производител: Simple Solution Model: 1007069
С детектор за петна от урина Simple Solution Spotter UV няма нечистотия, която на успее да се „скрие“. Той използва ултравиолетова светлина, чрез която прави видими местата по килимите, постелките или мебелите, на които кучетата и/или котетата са се изпишкали.Детектор за петна от урина&nbs..
Производител: Simple Solution Model: 1007072
Simple Solution Stain & Odour Remover може да се справи и с най-неприятните миризми, а също и с упоритите петна от мъркащи любимци. Направен е по уникална проензимна формула, която съчетава пробактерии и ензими. Можете да го намерите в опаковки от по 750 мл и 1 л.Simple Solution Stain ..
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност