Menu
Your Cart

Витамини и добавки за кучета

Витамини и добавки за кучета
Витамини и хранителни добавки за кучета.
Производител: Beaphar Model: 1101170
Beaphar Mutton Fat Treats Mini – Вкусни лакомства във формата на бонбони, с овча мас и чесън са 100% натурална хранителна добавка за кучета. Овчата мазнина покрива чревната повърхност, като по този начин осигурява защитен слой и подпомага храносмилателната система.Богати на омега-3 и омега-6 мастни ..
Производител: Beaphar Model: 1101171
Beaphar KNOBLAUCH BONBONS 245 гр – Вкусни лакомства във формата на бонбони, с овча мас и чесън са 100% натурална хранителна добавка за кучета. Овчата мазнина покрива чревната повърхност, като по този начин осигурява защитен слой и подпомага храносмилателната система.Богати на омега-3 и омега-6 ..
Производител: Beaphar Model: 1101172
Описание на продукта:Beaphar Mutton Fat Treats Mini – Вкусни лакомства с овча мас и морски водорасли са 100% натурална хранителна добавка за кучета. Богати на омега-3 и омега-6 мастни киселини, което допринася за гладка и лъскава козина. Подходящи за ежедневна употреба.Овчата мазнина покрива чревнат..
Производител: Beaphar Model: 1101173
Описание на продукта:Вкусно, допълващо лакомство, което може да се консумира ежедневно. Овчата мазнина покрива чревната повърхност, осигурявайки защитен слой, който ще доведе до по-добро храносмилане на храната. Освен това лакомството е обогатено с морски водорасли, които са известни със своите..
Производител: Beaphar Model: 1101174
Beaphar Mutton Fat Treats Mini – вкусни лакомства с масло от сьомга е 100% натурална хранителна добавка за кучета. Вкусните лакомства са богати на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Това допринася за гладка и лъскава козина. Освен това лакомствата са обогатени с овча мас, което подпомага храносмилат..
Производител: Beaphar Model: 1101175
Лакомства с овча мас Beaphar са 100% натурални, вкусни и здравословни. Предлага се в комбинация, с масло от сьомга. Подходящи са за кучета от едри породи.100% натураленХрана, като лека закускаСтимулира апетитаЕнергиен източник за капризни и злоядиПоддържа здрава и лъскава козинаПодпомага храносмилан..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност