Menu
Your Cart

консервирани

консервирани

Консервирани храни за кучета от МиаЗоо. В тази категория ще откриете всички видове опаковки мокри храни - консерви, паучове и пастети.

Информация за количествата в стек:

  • Animonda Gran Carno - 6 бр
  • Animonda Vom Feinsten - 22 бр
  • Piper 150/500 г паучове - 10 бр
  • Piper 400г - 24 бр
  • Piper Platinum 400г - 12 бр
  • Piper 800г - 12 бр
  • Chicopee - 6 бр
  • Integra 400г  - 6 бр
  • Integra 150г - 11 бр

Можете да използвате филтриране по серия и бранд (в ляво на екрана) за по-лесно навигиране до желаните продукти.Производител: Wanpy Model: 0504676
Месната паста патица, морков и грах Wanpy Tasty Dog е мокра храна от серията месна паста за кучета. Тя е изключително вкусна и подходяща за кучета от всички размери и породи. Лакомство, което може да се консумира продължително време от вашия любимец, за да достави едновременно ситост и кулин..
Производител: Wanpy Model: 0504677
Месната паста говеждо, морков и грах Wanpy Tasty Dog е мокра храна от серията месна паста за кучета. Тя е изключително вкусна и подходяща за кучета от всички размери и породи.Лакомство, което може да се консумира продължително време от вашия любимец, за да достави едновременно ситост и кулин..
Производител: Animonda Model: 090400
Animonda Vom Feinsten Junior птичи дроб - 22 бр. в стек, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за малки и растящи кученца над 35 дни. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставк..
Производител: Animonda Model: 090401
Animonda Vom Feinsten Junior птиче и пуешки сърца - 22 бр. в стек, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за малки и растящи кученца над 35 дни. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбра..
Производител: Animonda Model: 090402
Animonda Vom Feinsten Junior телешко и птиче - 22 бр. в стек, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за малки и растящи кученца над 35 дни. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съ..
Производител: Animonda Model: 0904021
Линията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за малки и растящи кученца над 35 дни. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съобразени с изискванията на всяка фаза от живота на вашия ч..
Производител: Animonda Model: 090403
Animonda Vom Feinsten Classic пуйка и агне, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съобразени с ..
Производител: Animonda Model: 090404
Animonda Vom Feinsten Classic телешко + сърца, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съобразени..
Производител: Animonda Model: 090405
Animonda Vom Feinsten Classic птиче и телешко, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съобразени..
Производител: Animonda Model: 090406
Animonda Vom Feinsten Adult за куче, птиче + спагети, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съ..
Производител: Animonda Model: 090407
Animonda Vom Feinsten Adult за куче, агне + пълнозърнести семена, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани с..
Производител: Animonda Model: 0904081
Animonda Vom Feinstein Forest еленово месо, 150 грЛинията Vom Feinsten, произведена в Германия от Animonda GmbH, предлага пастет за израснали кучета. Това са деликатесни пастети за кучета от висококачествено месо, направени със специално подбрани съставки, съобразени с ..
Показани 1 от 12 | 156 (13 Страници)
Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност