Menu
Your Cart

За нас


МИСИЯ

Вярваме, че светът на хората и светът на животните е един и същи свят един и същи дом, който да споделяме във взаимна грижа. 

 

С животните споделяме не само своя дом, а и своя живот, защото ги обичаме.  Затова през 1994 година се посветихме изцяло на качествената грижа за домашните любимци, като им предложим най-доброто, на което сме способни.

 

ИСТОРИЯ


Идеята за името „МиаЗоо“ идва от първите букви на собствените имена на всеки един в семейството на основателите Милкана, Иван, Ивайло и Антон. Защото се подписваме с името си под качеството и отговорното отношение, което предлагаме на нашите зоо клиенти. Фамилната ни компания започна дейност с отварянето на зоомагазин в гр. Варна. През 1994 г с екип от опитни сарачи стартирахме производството на изделия от кожа, a по-късно и на изделия от изкуствена лента и се превърнахме в един от водещите производители в България в това направление.   Успоредно с това се развихме като вносител и дистрибутор.

 

Така под името „МиаЗоо“ вече близо три десетилетия произвеждаме и внасяме продукти за четирикраки и крилати  членове на нашето семейството.


ДНЕС


Днес в порасналото семейство на МиаЗоо се включват всички наши опитни и отдадени служители.  Нашите висококвалифицирани шивачи изработват различни модели поводи, нашийници и нагръдници; търговци и маркетолози помагат на клиентите да подберат най-перспективните за продажбите в специализираните зоомагазини продукти и се грижат за тяхното атрактивно представяне; мениджър бизнес развитие селектира  иновативни продукти според актуалните тенденции в търсенето и не на последно място  нашите консултанти, работници в склад и логистика приемат и подготвят вашите доставки, за да пристигнат на точното място и в точното за вас време.

 

БОГАТ АСОРТИМЕНТ

 

Предлагаме изключително широка гама продукти за всички домашни любимци. Постоянно обогатяваме асортимента и успяваме първи да предложим иновативни и екологични продукти. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна и доставяме нашите продукти до вратата на вашия зоомагазин. Всеки ден от новия ни склад с над 1500 палетни места тръгват пратки, подготвени прецизно и бързо.

 

Професионалното отношение към клиента ни затвърди като ключов партньор на почти всеки зоомагазин в страната, редица реномирани ветеринарни клиники, както и неправителствени организации и водещи развъдници за кучета, котки, птици и риби.

 

СОБСТВЕН БРАНД

 

МиаЗоо предлага качество на достъпна цена и чрез своя собствена търговска марка – anipro.   С aniprо  нашият екип реализира своята визия на зелена компания като влага екологичния избор в подбора на продуктите, както и в избора на биоразградими или рециклирани материали в опаковките.  


  anipro-lakomstva-za-kucheta 


ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

 

В резултат от добрата съвместна работа с нашите партньори, МиаЗоо е изключителен представител на водещи европейски производители и дистрибутори на храни, добавки, козметика и аксесоари:

·        Beaphar B.V., Холандия - противопаразитни средства, храни, козметика

·        sera GmbH, Германия-храни и аксесоари за декоративни риби

·        Harrison Pet Products Inc., Канада-храни с марките Chicopee и Genesis

·        Animonda GmbH, Германия-деликатесни храни за кучета и котки с марките Gran Carno, Carny, Vom Feinsten

·        Piper – висококачествени сухи и консервирани храни за кучета и котки

·        Danube Pet Foods, Сърбия – студено пресовани и екструдирани храни за кучета и котки с марките Kudo, Barkin, Kitsy Cat и Wildfull

·        Worlds Best Cat Litter, САЩ – постелка за котешка тоалетна от пълнозърнеста царевица

·        flexi Bogdahn International GmbH, Германия - автоматични поводи за кучета и котки с марката flexi

·        Savic n.v. Белгия - пластмосови аксесоари и метални клетки

·        Antos n.v., Холандия, лакомства за кучета и котки

·        Animal Lovers B.V., Холандия – бисквити за кучета


Ако желаете да заредите продукти от определен бранд, моля насочете се към страницата ни зареждане на зоомагазин.


ВЕТЕРИНАРНА ГРИЖА

 

Успоредно с нашата дейност на производител и вносител, предлагаме и компетентна лекарска грижа за домашни любимци чрез специализиран ветеринарен център  за очни и кожни заболявания „Д-р Антонов“ – Варна: https://drantonov.bg Във високотехнологичната модерна база на ветеринарния център предлагаме навременната и точна диагностика и лечение.НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

 

Коректни: винаги се стремим да бъдем коректни в нашите отношения с околните. Водим се от закони, норми, правила, спазване на официални и лични уговорки. Изрядно, точно и навреме. Това ценим и в нашите служители.

 

Открити: нашите планове, намерения и цели са открити. Говорим за тях с всички заинтересовани страни. Споделяме мнение. Споделяме причини. Обсъждаме и търсим други гледни точки. Обратната връзка протича гладко и във всички посоки. Протича навреме. Защото вярваме, че откритостта е честност. Тя дава свобода за решения и носи заслужено доверие.

 

Околна среда: Ценим всичко, което Природата ни дава и вярваме, че трябва да ѝ отвърнем със същата грижа. Затова избираме доставчици със сертифицирани процеси за опазване на околната среда; продукти от възобновяеми източници; рециклируеми и биоразградими опаковки; работим с рециклирани хартии и рециклираме образувания отпадък; инвестираме в специализирани кампании с екологична насоченост. 


НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

 

Отношение: Коректни и открити сме. Отделяме внимание на всеки наш клиент и влагаме лично отношение във всеки детайл от получаване на поръчката до доставката на продуктите, за да гарантираме отлично обслужване.

 

Опит: 30 години в бранша с продукти за домашни любимци ни дават опита да усещаме тенденциите и да отговаряме на пазарните предизвикателства.

 

Обхват: Предлагаме богата гама от над 2500 продукти от стотици търговски марки за всяка нужда и всеки вкус.

 

Околна среда: Предложенията ни обхващат и грижата за околната среда:  избираме продукти от възобновяеми източници, в рециклируеми и биоразградими опаковки; работим с рециклирани хартии и рециклираме образувания отпадък, инвестираме с специализирани кампании с екологична насоченост като CashON

 

Продължаваме да сме новатори в бранша и в постоянно търсене на интригуващи продукти, чрез които да предлагаме едновременно грижа за домашните любимци, техните стопани и Природата.

 

Ние сме МиаЗоо!

Използваме бисквитки
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност